Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Vill du vara en del av en snabbväxande framgångshistoria inom brandskydd och utrymningssäkerhet? Brandkonsultbyrån, med huvudkontor i Hässleholm och närvaro i Halmstad och Karlskrona, är en dynamisk aktör som växer i en imponerande takt. Från att ha börjat som ett tvåmannaföretag 2016, har vi med dagens ca 20 anställda omvandlats till en av de ledande brandkonsultationsfirmorna inom byggbranschen, industri och fastighetsförvaltning.

Med en omsättningsökning till ca 20 Msek på sju år har vi som renodlat tjänsteföretag kvalificerat oss som Gasellföretag 2021 och 2022. Våra prestationer har även belönats med utmärkelser som Årets Nyföretag i Hässleholms kommun 2017 och Årets Företag 2020.

Vår framgång är inte bara grundad i ekonomiska mål; den bygger även på en stark företagskultur där vår personal är den viktigaste resursen. Vi tror på att skapa en miljö för utveckling och nybyggaranda, samtidigt fortsätter vi att ta väl hand om våra befintliga kunder och låter kundvolymen växa organiskt. Nu söker vi en engagerad VD som är redo att leda oss in i nästa kapitel av denna spännande resa. Om du är redo att ta täten, så är Brandkonsultbyrån platsen för dig. Läs mer om oss på www.brandkonsultbyran.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som VD har du det totala ansvaret för vår verksamhet i Hässleholm, Karlskrona och Halmstad med målet- en lönsam tillväxt och en attraktiv arbetsplats.

VD-uppdraget handlar om att bygga och vidareutveckla bolaget, med ett naturligt ledarskap och en klar vision. Vi har sedan starten haft en stark tillväxt och vi har en personalgrupp och företagskultur som vi är stolta över. Vi står nu inför nästa steg i företagets utveckling, där både affär och organisation behöver en tydlig struktur för att möta kommande utmaningar. Det handlar om allt ifrån att utvärdera projekten och utforska nya affärsmodeller och processer som kan förbättra, utveckla och effektivisera våra tjänster på marknaden, till att kunna hantera tillväxt och kompetensförsörjning på ett säkert sätt. Din viktigaste uppgift blir att leda organisationen, att inspirera och motivera våra medarbetare. Tillsammans med teamet bygger vi ett engagemang som blir grunden för nya lösningar och goda resultat. Du kommer även vara företagets ansikte utåt och representera företaget i olika nätverk.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet från en högre ledande roll, med fördel från konsult- eller tjänstesektorn. För att lyckas i rollen krävs att du har erfarenhet av ekonomistyrning, HR och ledarskap. Vi förutsätter att du är van vid att arbeta med IT-system och att du behärskar engelska. En akademisk utbildning och/eller ledarskapsutbildning är meriterande.

Vi erbjuder dig en roll där du är högst delaktig i företagets fortsatta utveckling och där du kommer att vara en del av vårt drivna och engagerade team. Vi söker en naturlig ledare som är engagerad, social, ödmjuk och har en coachande ledarskapsstil. Du är van att arbeta med människor och ser personalen som den viktigaste resursen. Dina egenskaper inkluderar handlingskraftighet, strategiskt tänkande och struktur. För att passa in i vårt team ser vi att du är driven, målmedveten och affärsinriktad samtidigt som du är inlyssnande och prestigelös.

Information och kontakt
Under hösten flyttar vi till nya, större lokaler på Kommendörsgatan i Hässleholm. Vi ser att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd då rollen kräver fysisk närvaro. Du utgår ifrån vårt kontor i Hässleholm men förväntas besöka vårt kontor i Karlskrona ett par gånger i månaden samt vid behov. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Har vi fångat ditt intresse? Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 26 september. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt och urval sker löpande. För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02 alt Sara Kvist 044-590 65 12.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Johanna Fondell
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av en snabbväxande framgångshistoria inom brandskydd och utrymningssäkerhet? Brandkonsultbyrån, med huvudkontor i Hässleholm och närvaro i Halmstad och Karlskrona, är en dynamisk aktör som växer i en imponerande takt. Från att ha börjat som ett tvåmannaföretag 2016, har vi med dagens ca 20 anställda omvandlats till en av de ledande brandkonsultationsfirmorna inom byggbranschen, industri och fastighetsförvaltning. Med en omsättningsökning till ca 20 Msek på sju år har vi som renodlat tjänsteföretag kvalificerat oss som Gasellföretag 2021 och 2022. Våra prestationer har även belönats med utmärkelser som Årets Nyföretag i Hässleholms kommun 2017 och Årets Företag 2020. Vår framgång är inte bara grundad i ekonomiska mål; den bygger även på en stark företagskultur där vår personal är den viktigaste resursen. Vi tror på att skapa en miljö för utveckling och nybyggaranda, samtidigt fortsätter vi att ta väl hand om våra befintliga kunder och låter kundvolymen växa organiskt. Nu söker vi en engagerad VD som är redo att leda oss in i nästa kapitel av denna spännande resa. Om du är redo att ta täten, så är Brandkonsultbyrån platsen för dig. Läs mer om oss på www.brandkonsultbyran.se. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare