Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Göinge Montage arbetar i huvudsak lokalt med Svets, Industri- och Anläggningsservice.
Vi har en verkstad om 1000 kvm med maskinell utrustning för svetsning, service- plåt- och metallarbeten.

Inom företagsgruppen finns även mer avancerad maskinförsäljning, finmekanisk verksamhet samt automation och maskintillverkning, där montage, service och installationsuppdrag förekommer - även utomlands.
Denna verksamhet utförs på legobasis av Göinge Montage.

Vi söker nu ytterligare en Underhållstekniker till vår verksamhet i Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.


Dina arbetsuppgifter
I din roll som Underhållstekniker hos Göinge Montage arbetar du med installation, montering, driftsättning, service, underhåll samt reparation och därtill hörande arbete inom maskin- och industriservice.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du dels tidigare har arbetat några år som underhållstekniker och minst har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning, dels att du har en bred verkstads- och maskinkunskap.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.


Information och kontakt
Tjänsten som underhållstekniker är på heltid och är inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal. För rätt person förväntas tjänsten därefter övergå i en tillsvidareanställning hos Göinge Montage AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 8 oktober.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Tomas Nilsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Göinge Montage arbetar i huvudsak lokalt med Svets, Industri- och Anläggningsservice. Vi har en verkstad om 1000 kvm med maskinell utrustning för svetsning, service- plåt- och metallarbeten. Inom företagsgruppen finns även mer avancerad maskinförsäljning, finmekanisk verksamhet samt automation och maskintillverkning, där montage, service och installationsuppdrag förekommer - även utomlands. Denna verksamhet utförs på legobasis av Göinge Montage. Vi söker nu ytterligare en Underhållstekniker till vår verksamhet i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare