Sprutmålare / ytbehandlare till Broby Sprutmålning

Sprutmålare / ytbehandlare till Broby Sprutmålning

Om företaget
Broby Sprutmålning har hög efterfrågan på sina tjänster och expanderar därför verksamheten med en ny medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta som ytbehandlare/sprutmålare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med lackering/sprutmålning av produkter i stål, järn och aluminium, där detaljerna alltid är kundunika och serierna kan vara både kortare och längre. Utöver själva hantverket i ytbehandlingen ingår också förberedelse inför målning i arbetsuppgifterna, det vill säga truckkörning, tvättning och maskering.

Efter målning utför du egenkontroll och emballering på de färdigställda detaljerna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av handsprutmålning (exempelvis har du arbetat med billackering eller liknande), alternativt en stark vilja att lära dig detta hantverk. Du bör trivas med ett fysiskt krävande arbete där du också förväntas ta mycket eget ansvar.

Du har såväl truckkort som B-körkort och tillgång till egen bil. Din läs- och hörförståelse i svenska är så pass god att du kan ta till dig arbets- och säkerhetsinstruktioner.

För att lyckas i tjänsten krävs också att du är en god lagspelare, noggrann och kvalitetsmedveten.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är placerad i Broby Sprutmålnings lokaler i Broby. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval, men sista ansökningsdag är 2023-02-10.

Tjänsten är en hyrrekrytering, där du efter en inledande hyrperiod via Wikan Personal förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Broby Sprutmålning.

Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson Kristoffer Svensson
Telefon 044-5906508
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Broby Sprutmålning har hög efterfrågan på sina tjänster och expanderar därför verksamheten med en ny medarbetare. Vi söker dig som vill arbeta som ytbehandlare/sprutmålare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.