Hoppa till innehåll
SweBend AB utvecklar och bygger sedan 2013 plåt-, profil- och formningsmaskiner för export till industrin runt om i världen. Med fokus på teknikutveckling har SweBend AB skaffat sig en ledande ställning inom branschen. Huvudsakliga marknader är Europa, USA och Asien. Bolaget har arton medarbetare och en årsomsättning på ca 50 mkr. För ytterligare information om verksamheten hänvisas till hemsidan: www.swebend.com.

Dina arbetsuppgifter

Till en början kommer du få hjälpa till med att rita mindre detaljer samt ta fram tillverknings- och sammanställningsritningar. Detta för att snabbt komma in i vårt sätt att arbeta och få en förståelse för hur vi konstruerar våra maskiner.
Efterhand som du kommer in i rollen kommer du att få rita egna maskiner och så småningom ha mer kontakt med agenter, kunder och leverantörer. Det kan även bli aktuellt med resor i tjänsten då maskinerna exporteras runt om i världen.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Relevant utbildning är ingenjör med inriktning på mekanisk konstruktion. Du måste ha teknisk fallenhet och vara nyfiken på problemlösning. Erfarenhet av tyngre maskinkonstruktion är meriterande. Vi arbetar i Inventor och Office.

Du som person

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper som passar in i vårt lilla familjära arbetslag. Du är en person som har ett egendriv, flexibel och har stor samarbetsförmåga. Genom att vara noggrann och strukturerad kommer du att lyckas med arbetsuppgifterna och uppdragen. Du behöver vara nyfiken och lyhörd då våra erfarna konstruktörer är de som du ska lära från hur vi designar våra maskiner.

Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med omgående tillträde.

Tjänstgöringsort är Hässleholm och du bor inom ett avstånd på maximalt 30 minuter från Hässleholm

Frågor besvaras av Peter Nilsson 0709-705160 eller peter.nilsson@swebend.com

Din ansökan skickar du via mail till: anita.jorgensen@swebend.com.
Bifoga ditt CV och personliga brev.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Peter Nilsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Liknande jobb