Hoppa till innehåll

Heltidsjobb som lagermedarbetare till vår kund - Dagab Hässleholm

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifterna som lagermedarbetare är truckkörning och orderplock av livsmedelsvaror. Arbetet innebär plock, pack och färdigställande av beställningar på pall för leverans ut till kund. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft är vanligt förekommande.

Produkterna plockas på tre olika avdelningar med varierande temperaturer: en kolonialavdelning (rumstempererad), färskavdelning (+ 4 grader) och en frysavdelning (- 26 grader). Som medarbetare har du en av dessa avdelningar som din huvudavdelning där kommer du att arbeta majoriteten av tiden, men arbete på samtliga avdelningar kan förekomma.

Arbetstider

Lagret har öppet måndagar-lördagar men även söndagar kan förekomma under perioder då det är väldigt mycket att göra. Arbetstiderna är skift dagtid 06:00-14:40 eller kväll 14:35-23:00 med varierande dagar i veckan. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetsdagar i veckan då jobb under helgen kommer att förekomma. Arbetet inleds med en veckas betald utbildning så att du får rätt förutsättningar för att utföra uppgifterna. Om du inte har truckkort sedan innan kommer du även att genomföra en truckutbildning på fredagen veckan innan utbildningen. Start för tjänsten är omgående.

Anställning

Tjänsten avser en visstidsanställning under 6 månader. Du kommer att vara anställd som medarbetare på Job&talent men arbetar på uppdrag hos vår kund. Detta medför ett stort ansvar som representant för vårt bolag.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen eftersom arbetet här består av många och tunga lyft. Du bör ha ett gott sinne för ordning och noggrannhet. Att du sedan kan kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo samt god samarbetsförmåga är av stor vikt. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel. Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Eftersom Dagab värnar extra mycket om goda arbetsmiljöförhållanden utförs slumpvisa drogtester på arbetsplatsen

Om Storesupport by Job&Talent

Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Dagab utvecklar också egna varumärken, bland annat Garant, Eldorado och Såklart. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur Dagab agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se