Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Heltidsjobb som lagermedarbetare på Dagabs lager - Hässleholm

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifterna som lagermedarbetare på Dagab kommer vara truckkörning och orderplock av livsmedelsvaror. Arbetet innebär plock, pack och färdigställande av beställningar på pall för leverans ut till kund. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft är vanligt förekommande.

Produkterna plockas på tre olika avdelningar med varierande temperaturer: en kolonialavdelning (rumstempererad), en färskavdelning (+ 4 grader) och en frysavdelning (- 26 grader). Som medarbetare har du en av dessa avdelningar som din huvudavdelning där kommer du att arbeta majoriteten av tiden, men arbete på samtliga avdelningar kan förekomma.

Arbetstider
Arbetet är förlagt måndag-fredag kl. 06:00-14:40, andra veckan måndag-torsdag 06:00-14:40 samt lördag. Det kan förekomma arbete kvällstid 14:35-23:00, så vi ser att du är flexibel i att kunna arbeta även kväll vid behov.

Arbetet inleds med en veckas betald utbildning så att du får rätt förutsättningar för att utföra uppgifterna. Om du inte har truckkort sedan innan kommer du även att genomföra en truckutbildning på fredagen veckan innan.

Start för tjänsten är omgående.

Anställning
Tjänsten avser en visstidsanställning under 6 månader. Du kommer vara anställd som medarbetare på Jobandtalent (tidigare Storesupport) men arbetar på uppdrag hos vår kund. Detta medför ett stort ansvar som representant för Jobandtalent.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen eftersom arbetet här består av många och tunga lyft. Du bör även ha ett gott sinne för ordning och noggrannhet. Att du sedan kan kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo är även av stor vikt. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel samt att vistas i kalla temperaturer. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Meriterande
 • Truckkort A 1-4
Krav
  • Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.
  Om oss
  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

  Intresserad?
  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Varmt välkommen!
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  28 juni 2023 (24 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare