Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb på DAGABs lager - Hässleholm

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Dagab kommer du att:
 • Köra truck samt plocka och packa beställningar av livsmedel.
 • Arbeta i olika temperaturer. Kolonialavdelningen (rumstempererad), färskavdelningen (+4 grader) och frysavdelningen (-26 grader).
 • Ha en av avdelningarna som din huvudavdelning där du kommer att arbeta majoriteten av tiden.
 • Vara fysiskt aktiv, du kommer att arbeta med kroppen och tunga lyft är vanligt förekommande.
  Arbetstider
  • Arbetet är förlagt måndag-lördag dagtid 06:00-14:40 samt kvällstid 14:35-23:00.
  • Arbetet inleds med en veckas betald, obligatorisk utbildning på heltid måndag-fredag under dagtid, cirka kl. 07:00 - 15:45.
  • Har du ej truckkort kommer man att börja fredagen veckan innan med en dags utbildning.
  • Vi ser att du vill och kan arbeta 2 dagar/vecka. Man lägger sig tillgänglig vecka för vecka. Vilket gör det väldigt flexibelt i kombination med din andra huvudsakliga sysselsättning.
  • Vi erbjuder arbete upp till heltid under sommaren.
  Start för tjänsten är löpande.

  Personliga egenskaper
  Vi söker dig som har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen eftersom arbetet här består av många och tunga lyft. Du bör ha ett gott sinne för ordning och noggrannhet. Att du sedan kan kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo är av stor vikt. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

  Krav
  • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
  • Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.
   Om oss
   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Varmt välkommen!
   Mer info
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   06 juni 2023 (6 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare