Hoppa till innehåll
Silver weibull logotyp

CNC-operatör till Silver Weibull Production

Ansök nu

Om Tjänsten
Som CNC-operatör hos Silver Weibull arbetar du i produktion tillsammans med dina kollegor där alla gör sitt yttersta för att produktionen ska drivas på ett effektivt och högkvalitativt sätt. I din roll som CNC-operatör kommer du främst arbeta med att svarvning/fräsning i olika styrsystem och arbeta med olika mätinstrument. Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Du kommer därför att läsa av ritningar och skapa program, vilket innebär att du behöver behärska en del programmering.

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ritningsläsning och programmering
- Genomföra korrigeringar i styrsystemet
- Mätprotokoll
- Arbeta med fräs och svarv

Om dig
Som person har du ett gediget tekniskt intresse, du tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och tillverkning. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor strävar efter att uppnå uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk utbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Har goda IT kunskaper.

Om Silver Weibull Production AB:
Vi är en mekanisk verkstad i Hässleholm, Skåne, som är specialister på mekanisk tillverkning, såsom svetsning i både svart och rostfritt, bearbetning i form av karusellsvarvning, svarvning, arborrning, fräsning, montering samt nu även värmebehandling. Genom våra närliggande samarbetspartners kan vi också erbjuda ytbehandling. Vi certifierade inom kvalitét ISO 9001:2015, miljö ISO 14001:2015, svetsning ISO 3834-2:2005, svetsning av rälsfordon EN 15085-2:2020 och bärverk EN 1090-1:2009. Våra svetsare är godkända enligt EN ISO 9606-1. Våra lokaler ligger centralt på Läreda industriområde i Hässleholm.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella Olofsson som ni når via Joella.Olofsson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Mer info
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare