Solcellsmontör

Solcellsmontör

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en solcellsmontör till vår B2C-grupp för arbete främst i Norra Skåne med utgångspunkt kring Hässleholm. Vi vill hitta dig som brinner för att skapa nöjda kunder och som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Nu har du chansen att få utvecklas tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher!

Om kopernicus

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för över 1500 hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet och vi är idag ett team med ca 35 kollegor. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se

Bakgrund och egenskaper

Som solcellsmontör på Kopernicus kommer du ingå i Kopernicus B2C-grupp, vilket innebära att du främst kommer arbeta med att uppföra solcellsanläggningar på privata bostäder och mindre lantbruk. Som person är du serviceinriktad, gillar att ta eget ansvar, noggrann och ansvarsfull med fokus på att alltid ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Du kommer tillsammans med dina kollegor skapa effektiva rutiner och arbetsmetodik med det gemensamma målet att uppföra kvalitativa solcellsanläggningar. Har du redan arbetat inom solcellsbranschen eller yrken som relaterar till snickare eller montör inom andra branscher är det meriterande. Du kommer vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens.

Krav på sökande
  • Tjänsten kräver att du har B-körkort.
  • Gillar att arbete självständig.
  • Noggrann och lösningsorienterad.
  • God fysik.
KVALIFIKATIONER PÅ SÖKANDE
  • Tidigare erfarenhet inom rollen som montör, snickare.
  • Utbildning inom ställningsbyggande, arbete på hög höjd eller heta arbeten.
  • B96-körkort
INFORMATION OM TJÄNSTEN

Om du tycker att denna roll kan passa sig så kan vi erbjuda en central roll i ett stabilt och trivsamt tillväxtföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Skicka din ansökan till kontakt@kopernicus.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Medlöv
Telefon 0705596111
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och företag med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. Skulle du vilja arbeta i en av världens mest spännande och för ett fosilfritt Sverige? Då är du välkommen att Connecta med oss och få möjligheten att bli en del av vårt roliga och härliga team!