Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu efter en trygg Administratör. Rollen som Administratör är en ny roll som kommer med varierande arbetsuppgifter där mycket fokus kommer ligga på att arbeta i system.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
 • Hantera projekt och planmallar
 • Ansvara för systemhantering samt skapandet av anmodan, beställningar och ordrar
 • Ansvara för projektbeställningar och säkerställa att dessa utförs korrekt i respektive entreprenörs system
 • Hantera, rensa och avsluta projekt i systemen
 • Skapa manualer och instruktioner
 • Administrera åtkomst till systemet samt hantera användare i systemet
 • Koordinera interna utbildningar, koordinera möten och sammanställa beslut
 • Dokumentera i Word och Powerpoint
Vissa resor inom Sverige kommer tillkomma där i vissa fall även övernattning kommer krävas. Resor uppskattas till en/ett par gånger per kvartal, enligt överenskommelse med beställare.

Kvalifikationer
 • Du har ett par års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter från liknande uppdrag.
 • Du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska.
 • Du har mycket god systemvana i MS Office, primärt Word.
 • Meriterande om du har erfarenhet av SAP.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Administratör så är du en person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du är trygg i din roll och bra på att kommunicera.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta hemifrån eller på Malmö kontoret 2 dagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas att löpa under 1 år med möjlighet till förlängning på 12 månader till. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Hässleholm/Malmö. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare