Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Sommarjobb som tågtekniker till kund i Hässleholm

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Vår kund har nu ett behov över sommaren. I rollen som tågtekniker får du ett varierande arbete där grunduppgiften är att underhålla och reparera tåg.

Du blir en del av ett härligt team där du jobbar i nära samarbete med din kollegor.
  Några av arbetsuppgifterna inkluderar:
  • Att utföra såväl mekaniska, elektriska som hydrauliska arbeten på tågen
  • Byte av delar, såväl stora som små
  • Göra bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på tågen
  • Rapportera saknat material och avvikelser enligt gällande rutin
  • Felsöka tågets interna system
DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med utbildning inom el, automation, industri eller fordonsprogram. Du kan även ha tidigare erfarenhet från underhållsarbete. Antingen inom underhåll av bil eller tyngrefordon. Som industrielektriker, inom tekniskt arbete, eller erfarenhet från arbete med hydraulik eller pneumatik.
MERITERANDE
 • Erfarenhet av tågunderhåll.
 • Förståelse av el-schema och mekaniska ritningar.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare