Hoppa till innehåll

Extrajobb som orderplockare-Dagab Hässleholm

Fånga möjligheten att bli en viktig del av Job&talent som orderplockare hos vår i Hässleholm. Bli en del av vårt dedikerade team och utveckla dina färdigheter inom logistik och distribution. Ansök idag!

Arbetsuppgifter/Arbetstider
Rollen som orderplockare på Dagabs fex-avdelning innebär:
 • Plock och pack av ordrar för mindre butiker. Detta görs med hjälp av vagn.
 • Arbete på färskavdelningen i +4 grader.
 • Arbetet är förlagt till tisdagar, torsdagar och söndagar.
 • Arbetstiderna är 10:00-16:00.
 • Uppdraget startar med en dags betald utbildning.
 • Vi ser gärna att du kan jobba två dagar/vecka med fokus på tisdagar och torsdagar då behovet är som störst.
 • Gör du ett bra jobb på denna avdelning finns det möjligheter att få testa på andra arbetsuppgifter vi har hos vår kund.
Start för tjänsten är omgående.

Krav


För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen då du kommer vara aktiv under hela arbetspasset. Du bör även ha ett gott sinne för ordning och noggrannhet samt kunna kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel.Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
  Om oss
  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Varmt välkommen!
  Job&Talent logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  16 jan. 2024 (49 dagar kvar)
  Typ av anställning

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Liknande Jobb

  Hässleholm
  Transport & Logistik
  Företagslogga
  Helsingborg
  Transport & Logistik
  Företagslogga
  Helsingborg
  Transport & Logistik
  Företagslogga