Hoppa till innehåll

CE-chaufför, Dagab Inköp & Logistik Hässleholm

Arbetsbeskrivning:

Om tjänsten
Nu söker vi en chaufför till vårt åkeri. Dagab Hässleholms Transportenhet har i dagsläget 12 egna lastbilar med släp. Våra lastbilar levererar varor till butiker i södra Sverige. Som chaufför hos oss tjänstgör du 40h/veckan. Du är främst schemalagd på vardagar där arbetstiden är förlagd till kvällsskiftet. Utöver detta är var tredje lördag schemalagd och då arbetar du på morgonskiftet.

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna, så att butikshyllorna aldrig står tomma, är det viktigt att du arbetar med hög effektivitet och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du kommer vara en del av ett stort logistikflöde med många aktörer och olika utmaningar, så det är extra viktigt att hålla tidspassning och följa säkerhets- och ordningsregler. Vi vill att du ska vara en del i att skapa en effektiv och säker arbetsplats och få rätt förutsättningar att trivas idag och i morgon.

Eftersom vi har ett högt säkerhetstänk och värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats. Vi tillämpar även rutinmässiga bakgrundskontroller i samband med rekryteringsprocessen.

Vår arbetsplats har ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter, varför vi gärna ser sökande med olika bakgrund, könsidentiteter och ålder.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig med en positiv inställning som gillar att ta ansvar. Du är en noggrann och positiv person och har lätt för att arbeta med andra samt behärskar svenska i tal och skrift. För att trivas i rollen krävs en god fysik och att du tar hand om din hälsa, därför är det viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt och uppskattar att hålla i gång kroppen.

Som medarbetare hos oss tycker du att det är viktigt med ett bra samarbete mellan dig och dina arbetskamrater samt att bidra till god stämning i gruppen, oavsett skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk. Samtidigt behöver du trivas i att arbeta självständigt då det blir begränsat med sociala kontakter när du utför dina arbetsuppgifter.

Erfarenhet och kunskaper
 • Du ska ha fyllt 18 år
 • Förstå och göra dig förstådd på svenska då arbetsinstruktioner och introduktionsutbildning ges på svenska.
 • Truckkort
 • CE-körkort
 • Digitalt förarkort
 • YKB
 • ADR 1.3
 • Vana från tempererad distribution av livsmedel är meriterande.
Det här erbjuder vi
Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen.
 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
 • Rabatt hos våra kedjor och butiker
 • Utbildning och utveckling via vår interna akademi
 • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
 • Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt
Omfattning: 100%

Tillträde: Omgående

Arbetstider: Mån-fre kvällsskift. Lördagar morgonskift.

Lön: Konkurrenskraftig fast lön, OB och möjlighet till övertidsersättning.

Plats: Industrigatan 22, Hässleholm

Facklig kontakt: Handels, Daniel Källström daniel.Kallstrom@dagab.se

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Blerim Rexhepi, 0451-776737/blerim.rexhepi@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-11-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 67 miljarder kronor (2022) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Dagab är en del av Axfood, vårt gemensamma uppdrag hittar du om du klickar här.
Dagab Inköp & Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Landskrona
Transport & Logistik
Företagslogga
Landskrona
Transport & Logistik
Företagslogga