Labbtekniker / Projektledare till Tremco CPG

Labbtekniker / Projektledare till Tremco CPG

Vill du arbeta i en bred roll där du får stora möjligheter att påverka samt utveckla ditt arbete i projektform? Vill du därtill arbeta på ett företag med ett stort fokus på hållbarhet? Tremco CPG söker nu deras nya labbtekniker.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att CPG Europe har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och CPG Europe en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Tremco CPG Sweden AB tillhandahåller sex starka produktvarumärken inom byggsektorn - Illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex och Dryvit. Konceptet är att erbjuda kunder inom byggbranschen högkvalitativa produkter och systemlösningar som förenklar byggandet från golv till tak. Organisationen präglas av innovation, hållbarhet och entreprenörskap och visionen handlar om att göra det möjligt för sina kunder att forma en värld där byggnader sparar energi, håller längre och överträffar alla riktmärken för hållbart byggande. Kontoret är hittar du i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som labbtekniker ansvarar du för att designa och utveckla nya produkter genom stage gate-processen. Du kommer även att arbeta för att identifiera och förverkliga nya möjligheter och teknologier för att utveckla produktionen. Därtill ansvarar du för att genomföra praktiska och analytiska procedurer på produkter och råmaterial för att säkerställa kvaliteten och eventuellt åtgärda problem. Du arbetar tillsammans med kollegor i team samt blir en del av en internationell produktutvecklingsenhet. Därtill är miljöhänsyn en självklar del av verksamheten där företagets produkter ligger i industriell framkant kopplat till miljöhänseende.

* Genomföra analyser av prover
* Utföra försöksserier
* Databaspreparering
* Dokumentera resultat i vårt laboratoriesystem

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning inom relevant område
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Meriterande med eftergymnasial utbildning som kemist, utvecklingsingenjör eller likvärdig
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom labbteknik eller produktionslabb

För att trivas i rollen som labbtekniker hos Tremco CPG besitter du en god förståelse för produktion och dess flöde. Tidigare arbetat som kvalitetskontrollant eller labbtekniker är meriterande. För att trivas i rollen är du detaljorienterad och tar stort ägandeskap för dina ansvarsområden. Som person är du kommunikativ och trivs i samarbete med andra. Därtill arbetar du med uppföljning av dokumentation och underlag kopplat till projekt och du hanterar ärenden i interna och externa system.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Perstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.