Kyl- och värmepumpstekniker till Vaillant Sverige

Kyl- och värmepumpstekniker till Vaillant Sverige

Är du en person som brinner för att leverera god service och trivs med att vara ute på vägarna? Har du kylcertifikat och tidigare erfarenhet av arbete med värmepumpar? I sådant fall kan tjänsten som kyl- och värmepumpstekniker vara din nästa utmaning! Hos Vaillant Sverige erbjuds du en självständig roll i ett företag som är i framkant.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vaillant Group Gaseres.

Om företaget

Vaillant Group är en familjeägd koncern och internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för bostäder och fastigheter. I produktportföljen ingår även service och tillbehör.

Vaillant Group Gaseres AB är ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland.

Arbetsuppgifter

I rollen som kyl- och värmepumpstekniker ansvarar du för service och underhåll av gaspannor samt värmepumpar till företagets kunder. En vanlig dag kan exempelvis bestå av underhåll och reparationer av gaspannor samt felsökningar och igångsättningar av värmepumpar. Med det sagt har du en varierande vardag beroende på vad kunderna behöver hjälp med. Det geografiska område kunderna befinner sig inom är primärt inom Skåne, men det kan även förekomma service på andra platser i Sverige vilket innebär att du behöver trivas med resande i tjänsten. Kunder du har kontakt med är framförallt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och små industrier.

Du har frihet att utgå hemifrån, varpå du kan bo var som helst i Skåne.

* Underhåll, service och reparationer av värmepumpar och gaspannor.
* Felsökningar av värmepumpar
* Igångsättningar av Värmepumpar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Kylcertifikat
* Erfarenhet av arbete med värmepumpar anses meriterande
* Kunskap om gaspannor anses meriterande
* B-körkort då det förekommer resande i tjänsten
* Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Då rollen innebär mycket kontakt med företagets kunder tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete självständigt framåt. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, där du inte räds för att hjälpa till där det behövs. Vidare trivs du i kontakt med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Som person är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Avslutningsvis ser vi gärna att du är ödmjuk, lyhörd och trygg i dig själv.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, kyltekniker, värmepumpstekniker, värmepumpar, gaspannor, värme, underhållstekniker, servicetekniker, felsökning, reparationer, kylcertifikat, Skåne, Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm, heltid, jobb

Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.