Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent FOOD 4 YOU i Hässleholm

Ansök nu

Vi söker en erfaren och driven ekonomiassistent till vårt kontor i Hässleholm. I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat att vara hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering och övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och/eller om du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med ett högt tempo. Du behärskar både engelska och svenska både skriftligt och muntligt. Meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Visma Global samt har goda kunskaper i Excel

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löner
  • Fakturering
  • Hantering av reseräkningar

Om dig

Du är van att arbeta självständig och vågar ta egna initiativ där det behövs, samtidigt som du trivs i en grupp. Vidare är du strukturerad, prestigelös och en problemlösare. Du trivs när den ena dagen inte är den andra lik och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på 6 månader med start enligt överenskommelse.

Om Food 4 You:

Food4You startade 2002 i Hässleholm. Food4You säljer, lagerhåller och distribuerar främst djupfrysta produkter till svensk dagligvaruhandel genom våra egna varumärken Fisherman Seafood, Majas, Lantgården och Farmers Chicken. Våra inköp, från svenska och internationella samarbetspartners, har den kompetens som motsvarar våra kvalitetskrav. Food 4 You har en lång och bred erfarenhet inom butik- och grossistnäringen och är en professionell aktör på marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Bengtsson anna.bengtsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Ekonomi, ekonomiassistent, redovisning, lön, FOOF4YOU, Adecco, Helsingborg, Hässleholm, Skåne

Mer info
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare