Sälj- och marknadskoordinator till Wiwood

Sälj- och marknadskoordinator till Wiwood

Tjänstebeskrivning

Är du en nyfiken och prestigelös person med brinnande intresse för digital marknadsföring? Trivs du i en bred roll där du snarare är en generalist än en specialist? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som sälj- och marknadskoordinator till Wiwood.

Till Wiwood söker vi nu en sälj- och marknadskoordinator som kommer att arbeta i en bred roll nära företagets ledning och säljorganisation. Wiwood befinner sig på en spännande resa vidare in i den digitala världen där du kommer vara en viktig spelare både som utförare likväl som bollplank internt som externt.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
 • Ta fram marknadsmaterial i både bild och text
 • Kommunikation i Wiwoods digitala kanaler
 • Hålla hemsidan uppdaterad
 • Skapa nyhetsbrev
 • På sikt vara med och utforma e-butiken
 • Koordinering av marknadsaktiviteter såsom mässor och event
 • Säljkoordinering - vara behjälplig mot säljkåren och ta fram underlag, produktblad och statistik mm
Tjänsten passar dig som vill vara med på en transformation och där egna initiativ värdesätts stort. Då Wiwood är inne i ett förändringsarbete tror vi att du är en person som är lyhörd och värderar samarbete med övriga kollegor för att tillsammans nå företagets målsättningar. Utifrån en stor portion nyfikenhet, beslutsamhet och engagemang ska du vara med att utveckla Wiwood för en ökad kundnytta. Du kommer att vara placerad vid huvudkontoret i Vittsjö och rapportera till VD.

Krav på person

Vi söker dig som har ca 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du ett intresse samt nyfikenhet för digital marknadsföring och e-handel. Som person visar du stort engagemang och håller dig gärna uppdaterad inom den digitala utvecklingen ur ett marknadsföringsperspektiv.

För att lyckas i rollen som sälj- och marknadskoordinator på Wiwood ser vi att du känner igen dig på följande punkter:
 • Relevant utbildning för tjänsten
 • Erfarenhet av att jobba med Adobe CC
 • Vana av CMS-verktyg
 • Tidigare vana av e-handel
 • Självgående med ett noggrant och strukturerat arbetssätt
 • Erfarenhet av VISMA Business är meriterande
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som sälj- och marknadskoordinator.

Övrigt

Start: Januari 2020
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, med möjlighet till flex.
Plats: Huvudkontoret i Vittsjö.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073-353 75 04 alternativt carolin.ericsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proffs på skivor - för bygge och industri!

Wiwood AB är helt specialiserat på träbaserade skivmaterial som plywood, spånskivor, träfiberskivor, MDF mm till återförsäljare och industri.

I snart 40 år har Wiwood importerat, distribuerat och bearbetat skivmaterial samt balk till den svenska trä- och byggindustrin. Våra skickliga medarbetare är vår största och viktigaste resurs - med vår specialistkompetens i ryggen kan våra kunder vara fast förvissade om att de alltid får de bästa råden när det gäller rätt val av våra produkter. Vi är i dagsläget drygt 25 anställda med kontor, lager och såganläggning i Vittsjö samt kontor och lager i Huddinge, Stockholm. Den 4 januari i år såldes det familjeägda företaget till Peter Gyllenhammar AB som även äger vårt systerföretag Direktlaminat i Hjortsberga utanför Alvesta. PGAB är en privatägd företagsgrupp verksam inom industri, handel, fastighetsförvaltning samt finansiella investeringar.

Välkommen till Wiwood!

Sökord: digital marknadsföring, försäljning, e-handel, kommunikation, Wiwood, koordinator