Ekonomiassistent - leverantörsreskontra

Ekonomiassistent - leverantörsreskontra

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra företagets ekonomiavdelning som består av fem medarbetare med olika ansvarsområden. I rollen som ekonomiassistent kommer du att ha ett helhetsansvar för leverantörsreskontran.

Följande arbetsuppgifter kommer att ingå:
  • Ankomstregistrera och kontera inkommande fakturor
  • Skicka fakturor på attest
  • Viss intrastatredovisning
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande roll med fokus leverantörsreskontra. Du har god förståelse för hur flödet fungerar i ett ekonomiarbete och om du dessutom har erfarenhet av ekonomiarbete från ett stort tillverkande företag ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Axapta samt är en van användare av Officeprogrammen. Du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du har en positiv inställning, är noggrann och ödmjuk inför dina uppgifter. Vidare är du strukturerad och har god förmåga att både planera och organisera ditt arbete och ser till att hålla deadlines.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% hos vår kund med start enligt överenskommelse.

Är detta en tjänst för dig? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 28 februari.

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-5906514 eller Jennie Johansson, 044-5906505.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Hässleholm
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu för kunds räkning i nordöstra Skåne en ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontra.