Säljare sökes till Europas största säkerhetsföretag för Hässleholm m omnejd

Säljare sökes till Europas största säkerhetsföretag för Hässleholm m omnejd

Säljare sökes till Europas största säkerhetsföretag för Hässleholm m omnejd

Nu ska vi utöka vårt framgångsrika företag med ytterligare medarbetare. Vi marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten!

Vi söker dig som har:
  • Hög servicekänsla och god social förmåga
  • Starkt målfokus
  • Trivs i en tävlingsorienterad organisation
Vi erbjuder dig:
  • Gedigen utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling
  • Motiverande team- och säljaktiviteter
  • Goda karriärsmöjligheter inom bolaget
  • Bra lön. Hög fast del samt provision och bonussystem
En medarbetare berättar:

"Vi träffar dagligen nya människor med olika behov som vi hjälper att öka sin trygghet och säkerhet i hemmet. Utmaningen ligger i att leverera riktigt hög service till alla. Att vi hela tiden får stöd i form av utbildning och coaching är verkligen ett previlegium. Att sen ha möjligheten att påverka sin lönebild är motiverande - det gör jobbet riktigt roligt".

Som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisen belastningsregister är rutin i vår rekrytering samt att du har B-körkort. För att lyckas behöver du behärska svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Vi använder personlighetstest som en del av rekryteringsprocessen.

Arbetsplatsen kommer att vara hos Verisures franchisetagare BEEST villa Larm AB med kontor i Ystad och Hässleholm

Intresserad och vill veta mer? Kontakta då Ylva Larensson 0733-352930 alternativt maila till ylva.larensson@verisure.se.

På grund av den nya GDPR lagen tar vi inte emot ansökningar via mail utan använd länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.