Projektledare Stationsunderhåll – Vattenfall Services

Projektledare Stationsunderhåll – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Vi behöver nu förstärka vår avdelning Stationsunderhåll Malmö med en Projektledare.

Din roll som Projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du leder medarbetarna i det dagliga arbetet för att på bästa sätt leverera professionella underhållstjänster i våra kunders elkraftsanläggningar. Som projektledare ansvarar du för planering och genomförande av våra projekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Projekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter i till exempel omformar- och omriktarstationer.

Dina kvalifikationer som Projektledare
  • gymnasieutbildning med inriktning elteknik eller motsvarande kunskaper
  • erfarenhet av elkraftområdet, gärna inom service och underhåll av högspänningsanläggningar eller liknande
  • goda kunskaper i Office-paketet och van datoranvändare
  • goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • goda kunskaper i SAP/R3 är meriterande
Har du en ledande/planerande roll i liknande verksamhet exempelvis inom distribution, kraftproduktion eller järnväg så är det också intressant.

Som person är du lösningsorienterad och ser möjligheter. Du är ansvarstagande, driver ditt arbete framåt på egen hand med god kvalitet och har en förmåga att fatta snabba beslut. Vi tror att du är strukturerad och har intresse för att jobba efter processer. Arbetet innebär till stor del att samarbeta med externa kontakter varför vi gärna ser att du har god social förmåga, ett stort engagemang och lätt för att kommunicera, både skriftligt och muntligt. Körkort klass B erfordras.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mattias Åberg 0703-133524. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724-524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort är Malmö eller Hässleholm.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 december!

Vi planerar att genomföra intervjuer den 15 januari.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)