Vi har nu möjlighet att förstärka
vårt team ytterligare med duktiga elektriker, är du en av dem?

Uppskattar du att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap, ansvar och ordning och reda kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet av
elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du har avslutad elutbildning och minst 3 års erfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet av solcellinstallationer är detta meriterande. Du har bra samarbetsförmåga och är mån om att utföra ett bra arbete.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Som serviceelektriker får du en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag som omfattar el- tele/säkerhet, datainstallationer samt solceller och du är ansvarig för egen servicebil. Hos oss har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från kalkyl och beställning till utförande och fakturering.

Vi erbjuder

Förutom att du blir en del av vårt härliga gäng i ett välfungerande och trevligt bolag får du varierande och intressanta uppdrag.
Du ges möjlighet att ta ansvar och vi erbjuder kontinuerliga utbildningar och personlig kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar emot ansökningar och rekryterar löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag! Ansökan skickas till stefan@tsinstallation.se
Mer info
Email Mejla TS Installation AB
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tsinstallation.se
Sista ansökningsdag 16 sept 2022 (40 dagar kvar)