Projektör inom kylteknik och energiteknik

Projektör inom kylteknik och energiteknik

Är du nyutexaminerad projektör inom kylteknik eller energiteknik? Grattis, då skall du börja på TEO-kyl i Hässleholm!

På TEO-kyl har vi höga ambitioner, vi jobbar för att ha branschens mest engagerade medarbetare, för då vet vi att vi också får de nöjdaste kunderna. Vår personal är vår viktigaste resurs i att nå vår målsättning att få branschens mest nöjda kunder. Vi vill ha medarbetare som är med och påverkar sin egen och våra kunders vardag.

Vi tror att du vet vad vi arbetar med men det är i princip med allt från små värmepumpar för hushåll till större kyl- och värmepumpsanläggningar för butik och industri. Vårt mål är att alltid ta ett energimässigt helhetsgrepp och därifrån i dialog med kund erbjuda den bästa lösningen.

Detta innebär att vi jobbar en hel del med energianalyser, driftoptimering, värmeåtervinning, integration med andra system etc.

Just nu är våra starkast växande områden butiksskyla CO2 för
större butiker samt storkök. Geografiskt ligger vår huvudsakliga kundbas i Skåne, södra Halland och Småland samt västra Blekinge. Huvudkontoret är i Hässleholm med en filial i Malmö. Totalt är vi ca 30 anställda.

Dina personliga egenskaper är viktigast!
Vi bryr oss om vem du är och dina
personliga egenskaper, för vi vet att det är det som avgör om vi kommer att trivas tillsammans. Som person är du enkel och rak i din dialog, har du något som du vill prata om så gör du det direkt med den som berörs. Du har en känsla för att möta människor och ett bra sätt mot både kunder och kollegor. Vi vill att du är ansvarstagande och tar initiativ, så att kunderna får de resultat de behöver.

Projektledare/Projektör
Efterfrågan på våra tjänster i stora projekt växer och vi behöver därför förstärka med fler projektledare och projektörer. Om du är sugen på nya utmaningar, har erfarenhet av kylteknik/energiteknik samt kompetens inom projektledning eller projektering, så ser vi fram emot att träffa dig.

Vi ser bara möjligheter med att du är nyutexaminerad, och det viktigaste är att du är rätt person.

Du kommer att utgå från Hässleholm där vi har vårt huvudkontor.

Kontakt
Eventuella frågor svarar Philippa Kragh Ekstam gärna på via mail eller telefon, lättast är att du först skickar ett mail eller sms. Det är också henne du kontaktar med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Philippa Kragh Ekstam
Telefon 0739413447
Email Mejla Philippa Kragh Ekstam
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.teokyl.se
Sista ansökningsdag 7 aug (45 dagar kvar)