Montör/Servicetekniker

Montör/Servicetekniker

SweBend AB utvecklar och bygger sedan 2013 plåt-, profil- och formningsmaskiner för export till industrin runt om i världen. Med fokus på teknikutveckling har SweBend AB skaffat sig en ledande ställning inom branschen. Huvudsakliga marknader är Europa, USA och Asien. Bolaget har sexton medarbetare och omsatte 2021 ca 56 mkr. För ytterligare information om verksamheten hänvisas till hemsidan: www.swebend.com.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir till en början hjälpmontör/assistans åt våra ordinarie maskinmontörer. Det innefattar bl.a. montering av diverse maskinkomponenter.

Du kommer med handledning få lära dig hur man monterar våra maskiner, både mekanik, hydraulik och i viss mån pneumatik. Efterhand kommer du att få montera egna maskiner, med ansvar hela vägen till maskinen är packad och klar för leverans. Det kommer bli aktuellt med serviceresor i tjänsten då vi har maskiner runt hela världen. Arbetsuppgifterna är således varierande med möjligheter att utvecklas.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Relevant utbildning och erfarenhet av mekanik och montering. Svetskunnighet är bra men inget krav, likaså truckkort. Du måste dock ha teknisk fallenhet och vara nyfiken på problemlösning. All form av kunskap om hydraulik, svetsning, svarvning/maskinbearbetning etc är meriterande.

Du som person
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper som passar in i vårt lilla familjära arbetslag. Du är en person som har ett egendriv, flexibel och har stor samarbetsförmåga. Genom att vara noggrann och strukturerad kommer du att lyckas med arbetsuppgifterna och uppdragen.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt måste även kunna både prata och förstå engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med omgående tillträde.

Tjänstgöringsort är Hässleholm och du bor inom pendlingsbart avstånd (kanske 30 minuter resväg från Hässleholm).

B-körkort är ett krav.

Frågor besvaras av:
Jonas Hall, ansvarig för montering o legoinköp, 0709 447 655 eller jonas.hall@swebend.com
Fredrik Hejman, ansvarig för service, uppdateringar o el, 0723 829 704 eller fredrik.hejman@swebend.com

Din ansökan skickar du via mail till: anita.jorgensen@swebend.com.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonas Hall
Telefon 0709 447 655
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (11 dagar kvar)