Elmontör/Elektriker

Elmontör/Elektriker

Dina
arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a. montering av skåp från grunden efter elschema, bygga och koppla styrpaneler samt efterföljande installation på maskinermed tillhörande kabelmontage.

Du kommer med handledning även lära dig driftsättning och uppstarter. Montage av hydraulik och även pneumatik förekommer då maskinernas funktioner drivs av det.

Efterhand som du kommer in i rollen kommer du att få ta egna projekt och ha mer kontakt med kunder och leverantörer. Det kan även bli aktuellt med resor i tjänsten då maskinerna exporteras runt om i världen. Arbetsuppgifterna är varierande med möjligheter att utvecklas.

Din
bakgrund/Dina egenskaper


Relevant utbildning är el med inriktning på installation och/eller automation. Du bör ha teknisk fallenhet och vara nyfiken på problemlösning. Du skall även ha en vilja att bredda och utveckla din yrkesroll inom företaget.

Du som
person


Vi lägger stor vikt på dina personliga
egenskaper som passar in i vårt lilla familjära arbetslag. Du är en person som har ett egendriv, flexibel och har stor samarbetsförmåga. Genom att vara noggrann och strukturerad kommer du att lyckas med arbetsuppgifterna och uppdragen. Du behöver vara nyfiken då du får mycket kunskap i början av tiden som elektriker och elmontör på företaget.

Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en
tillsvidareanställning på 100% med omgående tillträde.

Tjänstgöringsort är
Hässleholm och du bor inom ett avstånd på maximalt 30 minuter från Hässleholm

B-körkort är ett
krav.

Eventuella frågor
besvaras av Site Manager / Elansvarig Fredrik Hejman 0723-829704 eller fredrik.hejman@swebend.com

Din ansökan skickar du via mail till: anita.jorgensen@swebend.com.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hejman
Telefon 0723-829704
Email Mejla Fredrik Hejman
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swebend.com
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SweBend AB utvecklar och bygger sedan 2013 plåt-, profil- och formningsmaskiner för export till industrin runt om i världen. Med fokus på teknikutveckling har SweBend AB redan skaffat sig en ledande ställning inom branschen. Huvudsakliga marknader är Europa, USA och
Asien. Bolaget har femton medarbetare och omsatte 2020 ca 54 mkr. För ytterligare information om verksamheten hänvisas till hemsidan: www.swebend.com.