Servicemedveten butiksmedarbetare sökes till kund i Hässleholm!

Servicemedveten butiksmedarbetare sökes till kund i Hässleholm!

Är du studerande på minst 50%? Brinner du för att alltid erbjuda högkvalitativ service? Trivs du med kundbemötande och att arbeta med människor? Vi söker dig som kan svara JA på dessa frågor samt kan jobba minst 2 dagar i veckan.

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en student som söker ett extrajobb vid sidan av sina studier. Tillgänglighetskravet för uppdraget är minst 2 gånger i veckan vilket förutsätter att ditt schema är relativt flexibelt. Tjänsten som butiksmedarbetare på detta uppdrag innefattar arbetsuppgifter som vanligt kassaarbete, varuplock, ständig kundkontakt samt att hålla butiken presentabel. Arbetet innebär till stor del relationsbyggande med olika kunder vilket ställer krav på att du är en social person som har en hög servicemedvetenhet.

Detta söker vi:

Vi ser vidare att du har en passion för service och hela tiden strävar efter att utveckla din förmåga att ge kunden en upplevelse över förväntan. Det är även viktigt att du är en strukturerad och initiativtagande person som kan ha en överblick över butiken. Detta både för att kunna vara medveten om kunder som är i behov av hjälp såväl som att säkerställa att butiken ser ordentlig ut. Du kommer vara butikens ansikte utåt, vilket ställer höga krav på att vara tillmötesgående, öppen och lösningsorienterad.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com