Lastbilsmekaniker sökes för kommande uppdrag till vår kund i Hässleholm!

Lastbilsmekaniker sökes för kommande uppdrag till vår kund i Hässleholm!

Är du en erfaren lastbilsmekaniker med känsla för god service? Har du ett stort intresse för fordon? Vi arbetar löpande med intervjuer så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget:

Arbetet som lastbilsmekaniker innebär att du gör felsökningar, reparationer och service på lastbilar. För att lyckas i den här rollen har du några års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon eller personbilar, alternativt nyutexaminerad från fordonsutbildningen men har ett starkt intresse för fordonsmekanik och en lika stark vilja att lära dig nytt och utvecklas. Det är meriterande om du har kompetens inom tung kyla och hydraulik samt kunskap inom fordonsel.

Du skall självständigt kunna planera och genomföra din arbetsdag och vi ser gärna att du har vana för dokumentation och felsökning. Att ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad ingår även i dina arbetsuppgifter. Då kundkontakt kan förekomma söker vi gärna dig med god social kompetens och en känsla för service.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet från branschen
  • Har en fordonsteknisk utbildning.
  • Har C-, D-, Körkort.
  • Stort tekniskt intresse.
  • Erfarenhet av el, teknik och hydraulik.
  • Har grundläggande datorvana
  • Språk: Krav
  • Svenska
  • Engelska
Du är engagerad, stresstålig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Som person trivs du med att arbeta både självständigt som i grupp. Du är flexibel och kan anpassa dig efter variationen bland de olika arbetsuppgifterna. Du har ett effektivitetstänk och strävar ständigt mot att bli bättre.

Du kommer att ingå i ett trevligt och hjälpsamt gäng med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se