Verkstadstekniker / Montör

Verkstadstekniker / Montör

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som verkstadstekniker/montör innebär iordningställande av truckar inför leverans med arbetsuppgifter som montering, renovering och i förekommande fall reparation.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet och/eller utbildning inom fordons- eller verkstadsbranschen.

B-körkort är ett krav.

För att trivas i tjänsten som verkstadstekniker/montör söker vi dig som drivs av att leverera kvalité och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.

Information och kontakt

Tjänsten som verkstadstekniker/montör är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos Snapphanetruck AB. Vi ser gärna att du är bosatt i Hässleholms kommun.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 14:e februari.

För mer information eller frågor kontakta Tomas Nilsson, telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Tomas Nilsson
Telefon 0451-7074 81
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snapphanetruck med verkstad och huvudkontor i Hässleholm och verkstäder i Helsingborg samt Alvesta säljer truckar över hela landet. Företaget har en serviceorganisation som täcker större delen av Götaland.

Snapphanetrucks affärsidé är att köpa begagnade Lindhe- och Toyotatruckar, ta truckarna till verkstaden i Hässleholm, rekonditionera och låta trucken gå igenom företagets noggranna kvalitetssystem i produktionen för att sedan leverera en truck i nyskick efter kundens önskemål. Företaget erbjuder även nya Toyotatruckar specialanpassade efter kundens önskemål. Snapphanetruck AB:s ledord i verksamheten är kvalitet.
Mer information om Snapphanetruck AB hittar du på vår hemsida, www.snapphanetruck.se.

Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker en verkstadstekniker/montör till vår verkstad i Hässleholm.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.