Spännande projekt i norra Skåne

Spännande projekt i norra Skåne

Jobbeskrivning

Vill du utvecklas som mekanikkonstruktör på en dynamisk teknikkonsultbyrå?Vi är intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella kollegor som vågar ta eget ansvar, är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress.


Du har ett genuint intresse för teknik, har lätt för att sätta dig in i uppdragsgivarens verksamhet och vill utvecklas till en duktig konstruktör.Eftersom vi värdesätter en stark gemenskap och trivsel är din personlighet minst lika viktig som kompetens och goda meriter. Det är viktigt att du har en stor förståelse och fallenhet för konsultrollens särskilda krav.Vi uppskattar att du delar våra grundläggande värderingar, liksom att du uppvisar laganda, servicekänsla, affärsmässighet och respekt för andra.Välkommen med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

Maskiningenjör på gymnasie-, KY-, högskole eller universitetsnivå.I tjänsten krävs att du innehar B körkort och tillgång till bil.Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du behärskar minst ett av de vanligaste 3D-programmen.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, därför välkomnar vi personer med varierande erfarenhetsnivåer.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.


Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Kontakt

För mer information kontakta rekryterande chef,

Göran Persson,
+46 725002028
goran.persson@sigma.se
Mer info
Kontaktperson Mattias Weréen
Telefon 0725002028
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (30 dagar kvar)