Rivnings -och Saneringstekniker till Schröder Skadeteknik AB

Rivnings -och Saneringstekniker till Schröder Skadeteknik AB

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med diverse rivningsarbeten samt sanering efter brand- och vattenskador även asbestsanering och PCB-sanering kan bli aktuellt i ett senare skede.

Arbetstiderna är mån-fre 07-16, övertid förekommer.
Viss jourtjänstgöring ingår.

Tjänsten är tänkt som en inhyrning på 6 månader genom EnFuturum med möjlighet till förlängning, alternativt anställning direkt hos Schröder Skadeteknik AB efter 6 månader.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av hantverksbakgrund som gärna vill ha ett arbete där man får jobba med kroppen och som inte är rädd för att arbeta i lite skitiga och obekväma utrymmen. Du har B-körkort samt bil och du utgår med lätthet ifrån Tyringe eller Kristianstad.
Vi ser gärna att du har Heta arbeten och Liftkort men det är inget krav. Även Asbest eller PCB utbildning samt C-körkort ser vi som meriterande.
Som person är du framåt, ansvarsfull, du gillar att jobba i team då du mestadels kommer att arbeta tillsammans med en kollega men du klarar även av att driva dig själv vid ensamarbete. Du är serviceminded och vill alltid göra ditt bästa för att kunden ska bli nöjd.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner EnFuturum, Andreas Ceder på 0761-048046.

Sista ansökningsdagen är den 24 juni men då vi löpande går igenom ansökningarna vill vi gärna ha ditt CV så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

EnFuturum är ett Almega-auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemannings- och entreprenadlösningar inom logistik och industri.

EnFuturum grundades 2015 och har en mycket kompetent organisation med lång erfarenhet från både leverantörs- och kundsidan, vilket gör att vi har full förståelse för logistik- och industribranschen och förstår hur den ska drivas optimalt.

Vårt mål är att få både anställda och företag att växa. Vi är auktoriserade av Almega vilket skapar trygghet både för våra kunder och medarbetare.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av EnFuturum
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schröder Skadeteknik AB är ett saneringsföretag som tillhandahåller tjänster inom skadeservicebranschen. Vi arbetar främst med brand- och vattenskador men även med klottersanering, mögelskador, asbest och PCB, betongslipning samt avfuktning.
I dagsläget har de ett 20-tal anställda med kontor och lager i Tyringe och Kristianstad.

Just nu behöver vi förstärka med ytterligare personer med utgångspunkt i Tyringe och Kristianstad.

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.schroderst.se