Högtrycksoperatör inom sanering och vattenbilning

Högtrycksoperatör inom sanering och vattenbilning

SVB söker högtrycks- och saneringsoperatörer inom segmentet tung industrirengöring.

SVB är ett familjeföretag som arbetar med tung industri- & miljösanering där uppdragen varierar mellan alltifrån rengöring av tankar och förbränningspannor till vattenbilning inom infrastrukturen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med högtryck eller vacuumsanering av industriella miljöer. Vi ser att du har en god arbetsvilja och har en vilja att utveckals tillsammans med dina arbetsuppgifter.
Arbetet är av fysisk karaktär så en god grundfysik är en förutsättning.
SVB arbetar över hela Sverige så under perioder kommer det innebära en del resjobb, uppskattningsvis 4-8 veckor om året.

B-körkort är ett krav och C-körkort är en merit.
Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut då vi gör ett löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Jonas Björk
Telefon +46708690969
Email Mejla Jonas Björk
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://svb-tyringe.com/
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVB – Sand & Vattenbläst AB finns i Tyringe i centrala Skåne. Företaget etablerades 1991 och har ca 45 anställda. Våra kunder finns representerade i hela Skandinavien och Baltikum och vår målsättning är att tillgodose deras behov med hög service- och kvalitetsnivå, med så lite miljöpåverkan som möjligt.

SVB är ett familjeägt företag vilket startade som ett blästrings- och måleriföretag, men har under årens lopp utvecklats till att bli en ledande miljöservicepartner för industri- och byggbranschen. Vi arbetar med en modern maskinpark och samtliga våra anställda är utbildade inom sina respektive arbetsområden. Vi erbjuder våra kunder en mängd olika tjänster.

Kolla in SVB på instagram – @sand_vattenblast