Flexibla lagermedarbetare för heltidsuppdrag

Flexibla lagermedarbetare för heltidsuppdrag

Har du truckkort med behörighet A1? Skulle du beskriva dig själv som snabblärd, uppskattar att vara i olika arbetsmiljöer och är flexibel? Då har Randstad det rätta uppdraget för dig!

Vi söker nu lagermedarbetare för uppdrag på Bergendahl Foods AB i Hässleholm med start omgående! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om du söker arbete på deltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för deltidsarbete.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Hässleholm

Omfattning:
Heltid, dagtid och kväll. Helg kan förekomma

Arbetsbeskrivning:

För att trivas och kunna prestera behöver du vara ansvarsfull, ordningsam samt inse vikten av punktlighet. Arbetet är fysiskt krävande med tunga lyft och det är viktigt att du har en god fysik. Du kommer att arbeta inom olika delar av lagret, bland annat inom kyl- och frys samt kolonial. Det är viktigt du tycker om att träffa människor och har en positiv attityd och inställning. Vi ser gärna att du tycker om att ha en omväxlande vardag.

Kvalifikationer

Du har:
  • Truckkort med behörighet för A1
  • Inga problem att ta dig till arbetet på egen hand, oavsett arbetstid
  • Gymnasiekompetens
  • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
Du som person:
  • Är minst 18 år gammal
  • Är ansvarsfull, ordningsam och punktlig
  • Är noggrann, flexibel och har en hög servicenivå
  • Är fysiskt stark och har god kondition
  • Är positiv och pålitlig
  • Är en lagspelare och har lätt för att arbeta i grupp
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och pick-by voice.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande

För information:
niklas.bjork@randstad.se
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.