Transportledare sökes

Transportledare sökes

Du schemalägger busschaufförer och ser till att deras arbetsdagar och schemaperioder går i linje med avtal och regler. Du har en god och affärsmässig dialog med chaufförer och beställare och du samverkar även med andra trafikledare.

Rollen som transportledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för ett optimalt trafikutförande. Det viktigaste uppdraget är att se till att den dagliga driften flyter på obehindrat. Vi söker dig som har adekvat utbildning inom logistik, transport, eller motsvarande erfarenhet. Det är en stor merit om du har kunskap om kör- och vilotidregler, då det kommer vara en viktig del i arbetet. Arbetet som transportledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.

Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Meriterande är om du tidigare har arbetat med planeringsverktyg samt har erfarenhet av personalledning. Då arbetet innebär såväl interna som externa kontakter är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.
Mer info
Kontaktperson Lars Erlingsson
Telefon 0451-40224
Email Mejla Lars Erlingsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rokebuss.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Röke Buss är Skånes största
bussföretag med totalt 55 bussar och du kommer ingå i ett team på totalt nästan 100 personer. Röke Buss bedriver både skoltrafik, beställningstrafik samt charterresor.
Vårt huvudkontor är beläget i Röke, mellan Hässleholm och Örkelljunga.