Maskinansvarig

Maskinansvarig

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Har du en tidigare bakgrund från arbete med entreprenadmaskiner? Är du driven och vill utvecklas tillsammans med oss?

Vi behöver förstärka vårt team och söker därför efter vår nästa kollega som ansvarar för våra beläggningsmaskiner i region Syd.

Om tjänsten

Rollen innebär b.la. att du har ett ekonomiskt ansvar, sammanställer investeringsbehov samt ansvarar för att underhåll och reparationer av vår maskinpark utförs av våra verkstäder.

Du är vår kontaktperson gentemot leverantörer, säkerställer att garantier följs samt har en tät dialog med våra reparatörer och maskinister.

Då du arbetar nära verksamheten för att tillsammans hitta de optimala och kostnadseffektiva arbetssätten söker vi dig som är en lagspelare, initiativtagande och ser lösningar.

Kravprofil

För att lyckas i rollen tror vi att du är bra på att planera, noggrann och har en god förmåga av att effektivt driva ditt arbete framåt.

Vi vill att du har flera års erfarenhet från att arbeta med entreprenadmaskiner i liknande tjänst, Vi ser gärna att du är en administrativ bakgrund och är mekaniskt kunnig. Har du erfarenhet från beläggningsbranschen är detta meriterande.

Region Syd består av Skåne, södra Halland, Kronoberg, Blekinge och Kalmar län. Placeringsort enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Pär Nilsson, avdelningschef , 0733 84 85 91,
Mer info
Kontaktperson Pär Nilsson, avdelningschef
Telefon 0733 84 85 91
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.