Industrielektriker till Paroc

Industrielektriker till Paroc

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker arbetar du med att säkra tillgängligheten på våra produktionsanläggningar och transportutrustningar genom förebyggande och avhjälpande underhåll. I arbetet ingår felsökning, byte av elkomponenter, ombyggnationer och projektdrivna nyinstallationer. Arbetet är både självständigt och i grupp beroende på uppgiftens art. Hos oss ges du möjlighet till en omväxlande vardag. Det förekommer även ledning inom projekt och av entreprenörer. Beredskap ingår i tjänsten.

Det pågår mycket förbättringsarbete inom alla områden i fabriken, så en driven och engagerad person har stora möjligheter att vara med och påverka vår utveckling och framtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, samt erfarenhet av arbete som industrielektriker. Du är väl förtrogen med elsäkerhet, har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Auktorisation, vana att arbeta med frekvensomriktare, samt grund i programmering är meriterande.

Du är positiv, ansvarsfull och självgående samt har en god känsla för ordning och reda. För att trivas i rollen bör du se problemlösning som en rolig utmaning och du brinner för teknik. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid med placering vid Parocs anläggning i Hässleholm.

Befattningen går under kollektivavtalet IF Metall. Arbetstiden är dagtid.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 29 februari.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Svensson
Telefon 044-5906508
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På underhållsavdelningen vid Paroc i Hässleholm blir du medlem i en organisation som drivs av att prestera sitt bästa i alla situationer. På avdelningen strävar vi efter en god gemenskap samtidigt som vi alltid har kunden i fokus och driver förändringar och förbättringar för att nå bättre resultat. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete och varierande elunderhåll på hela produktionsanläggningen med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker nu en industrielektriker till vårt team i Hässleholm och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.