PAROC AB Hässleholm söker Industrielektriker

PAROC AB Hässleholm söker Industrielektriker

PAROC AB Hässleholm söker Industrielektriker!

På underhållsavdelningen vid Paroc Hässleholm blir du medlem i en organisation som drivs av att prestera sitt bästa i alla situationer. På avdelningen strävar vi efter en god gemenskap samtidigt som vi alltid har kunden i fokus och driver förändringar och förbättringar för att nå bättre resultat. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete och varierande elunderhåll på hela produktionsanläggningen med goda möjligheter till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som Industrielektriker arbetar du med att säkra tillgängligheten på våra produktionsanläggningar och transportutrustningar genom förebyggande och avhjälpande underhåll. I arbetet ingår felsökning, byte av elkomponenter, ombyggnationer och projektdrivna nyinstallationer. Arbetet är både självständigt och i grupp beroende på uppgiftens art. Hos oss ges du möjlighet till en omväxlande vardag. Det förekommer även ledning inom projekt och av entreprenörer. Beredskap ingår i tjänsten.

Det pågår mycket förbättringsarbete inom alla områden i fabriken så en driven och engagerad person har stora möjligheter att vara med och påverka vår utveckling och framtid. Säkerhet är ett viktigt område för oss och det ingår som en naturlig del av det dagliga arbetet.

Befattningen går under kollektivavtalet IF/Metall. Arbetstiderna är dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av arbete som industrielektriker. Du är väl förtrogen med elsäkerhet, har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Elaktorisation, vana att arbeta med frekvensomriktare samt grund i programmering är meriterande.

Du är positiv, ansvarsfull och självgående samt har en god känsla för ordning och reda. För att trivas i rollen bör du se problemlösning som en rolig utmaning och brinner för teknik. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.
Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Lernia Bemanning för Paroc's räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Paroc. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amy Frick Melander via e-post: amy.frick.melander@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.