Nu söker vi en truckförare med start omgående.

Nu söker vi en truckförare med start omgående.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren truckförare till vår kund i Hässleholm. Dina arbetsuppgifter kommer variera som att köra motviktstruck både inom och utomhus. Arbetet innebär bland annat att du ska lossa och lasta lastbilar du kommer även vara köra in material på rätt plats, men kan även förkomma orderplock.
Du arbetar i ett sammansvetsat gäng på ca 5-6 personer, så viktigt att du fungerar i grupp

Utbildning
Truckkort A&B

Erfarenhet
Vi ställer som krav att du har erfarenhet av truckkörning och har lastat och lossat lastbilar tidigare, har du även plockat ordar eller erfarenhet inom godsmottagning så är det stort plus.

Personliga kvalifikationer
Du är en social person som har lätt att ta för dig och har god social kompetens.
Lättlärd och kan jobba snabbt, effektivt och säkert under press.

Du ska kunna börja omgående eller högst ha 2 veckor uppsägningstid.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal och arbetstiden är skift men kan även förekomma dagtid.

Ansökan
ansök gärna på vår hemsida www.palmpartners.se

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader visstid, med goda chanser till fast anställning
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.