Kantbockare till kund i Bjärnum

Kantbockare till kund i Bjärnum

Job description

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är driven och trivs inom industri. Som kantbockare kommer du att arbeta med bockning av plåtdetaljer. För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, är duktig på att förstå och läsa ritningar samt förstå slutprodukten.

Arbetet är förlagt på dagtid, 7-16.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har;
erfarenhet av industri.
erfarenhet av kantbockning.
goda kunskaper i ritningsläsning.
körkort samt tillgång till bil.
Truckkort är meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Visstidsanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringen Karolin Bjäreborn, 0708-953747. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Startdatum
Snarast, efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Karolin Bjäreborn
Telefon 0708953747
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.