Projektledare till ONE Nordic i Hässleholm

Projektledare till ONE Nordic i Hässleholm

ONE Nordic i Hässleholm söker nu en driven Projektledare som vill fortsätta att utveckla företaget framåt. Här får du chansen att arbeta med stora kunder och projekt tillsammans med professionella kollegor och underentreprenörer. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och vill testa dina vingar i en ny bransch? Är du driven och brinner för att utveckla och motivera kollegor du arbetar med? Nu kan du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett företag som idag en stark aktör på marknaden och i ständig tillväxt!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare på ONE Nordic i Hässleholm driver du projekt inom förebyggande och avhjälpande underhåll, samt mindre serviceprojekt för att förbättra eller utöka kundens elnät. Du har en central roll med mycket ansvar under frihet där du tar dig an helhetsåtaganden från kravställning till leverans, hela processen av ett projekt helt enkelt. De uppdrag som kommer in är i huvudsak på avrop från ramavtal och ditt ansvar blir att utföra dessa på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar tillsammans med montörer, tekniker och underentreprenörer. Du driver löpande uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Rollen innebär administration genom ekonomi och kalkylering, du ansvar exempelvis för att fakturering sker i tid och att dokument stämmer.

För att komma in i rollen som Projektledare på bästa sätt erbjuder ONE Nordic en trygg och stabil introduktion för att du få möjligheten att kunna utföra ett bra arbete framöver.

Din profil

Vi söker dig som är driven, du gillar utveckling, förändring och att ta initiativ. Du brinner för att motivera den personal du arbetar med och vill hela tiden att gruppen ska lyckas tillsammans. Du har tidigare erfarenhet av branschen eller vill ta nästa steg i din karriär. Du har tidigare erfarenhet av projektledning eller liknande arbetsuppgifter och är trygg i att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

Krav
 • Tidigare arbetserfarenhet av ledarskap inom branscher som till exempel el, bygg, gräv
 • God ekonomisk förståelse och gärna ett öga för nya affärsmöjligheter
 • B-körkort
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
 • Allmän behörighet
 • Relevant utbildning
 • Certifikat för exempelvis BAS U/P och Arbete på väg
 • Kunskap i entreprenadjuridik
 • Erfarenhet av ESA14
 • Tidigare arbetserfarenhet inom liknande bransch
 • Erfarenhet inom gräv
Om företaget

ONE Nordic är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektion. Organisationen är rikstäckande och genom sin lokala kännedom tar ONE Nordic ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Idag arbetar företaget med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge med huvudkontor i Malmö.

ONE Nordic i Hässleholm har idag cirka 45 anställda och är under ständig tillväxt. ONE Nordic erbjuder dig som anställd en stimulerande arbetsmiljö, attraktiva medarbetarförmåner och mycket frihet under ansvar. Vem vill inte vara en del av ett företag som för femte året i rad blivit utsedda till årets Karriärföretag?!

Villkor

Placering: Hässleholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 072-161 72 73
Område Hässleholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mero är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.