Säljare i Hässleholm

Säljare i Hässleholm

Säljare

Norra Skåne

Vi utökar nu vår säljkår och söker en säljare till vår Health Food-säljkår mot Dagligvaruhandeln. Distriktet består av ca 120 butiker. i Norra Skåne. Rollen innebär bearbetning av butiker inom dagligvaruhandeln för bl.a. varumärkena Friggs, Swebar, Naturdiet, Kanjang. Målet är att bygga relationer och skapa lönsam tillväxt tillsammans med våra kunder. Viktigaste arbetsuppgifterna är att ge bästa service och support till våra kunder, presentera nyheter, sälja in och följa upp kampanjer, samt också att säkerställa rätt placering och utrymme i butikshyllorna för Midsonas produkter i de olika kategorierna.

Vi söker dig som:
  • Har ett stort engagemang och inre driv med sinne för affärer.
  • Är målmedveten och resultatinriktad.
  • Har en god förmåga att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och externt bland kunderna.
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga.
  • Är initiativrik, drivande och självgående.
  • Är positiv, engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning.
  • Har god ekonomisk och analytisk förmåga.
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team och delar gärna med dig av erfarenheter som driver gruppen framåt.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Körkort B."Det roligaste med mitt jobb är mina arbetsuppgifter och mina kollegor. Jag har varit här i 11 år så det säger en hel del om Midsona som arbetsgivare. Jag känner att jag har utvecklats i min yrkesroll och även privat. Blivit mer självsäker, mognat och vet vad jag vill. Förutom flexibilitet och sociala egenskaper så är jag bättre på att periodvis hantera en pressad situation." - Arundhati Olsson, redovisningsekonom


Möt fler av våra medarbetare här
Om Distriktet:

En linje Landskrona- Hörby-Åhus och allt norr därom utgör distriktet, Båstad, Markaryd och Karlshamn är också orter som kommer ingå. Lämplig bostadsort är Hässleholm med omnejd.

Kontakt
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger, telefon 040-660 67 23 eller Peter Nilsson på tel.nr 040-660 67 22. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Midsona
är en av de ledande aktörerna i Norden inom hälsolivsmedel, egenvård och hygien. Vår produktportfölj innehåller en kombination av starka egna varumärken och licensvarumärken vilket ger våra kunder det bästa sortimentet tillsammans med ett unikt sälj- och marknadskunnande. I sortimentet finns till exempel välkända varumärken som Friggs, Urtekram, Naturdiet, Dalblads, Kung Markatta, Renässans och MyggA, men även högkvalitativa varumärken från uppdragsgivare, som till exempel Blutsaft och Esberitox. Våra kunder finns inom dagligvaru- och service handel, apotek, hälsobutiker, sport, gym och e-handel.

Midsona har idag närmare 400 anställda och omsatte 2017 närmare 2,2 miljarder SEK. Midsonaaktien är noterad på Stockholmsbörsen. Läs gärna mer om Midsona på www.midsona.com

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!