Underhållstekniker

Underhållstekniker

Till en av våra kunder utanför Hässleholm söker vi nu underhållstekniker. Här välkomnas du till en arbetsplats med utmanande underhåll inom mekanik samt till en arbetsplats med stort fokus på sin personal och dess trivsel.

Tillsammans med nuvarande team utav underhållstekniker sköter ni samtliga underhåll av kundens maskinpark. Det är allt från mindre reparationer och inställningar av maskiner till mer omfattande sådana. Kunden verkar inom processindustrin där det är fokus på mekanik, pneumatik, hydraulik mm. Precis som i liknande uppdrag inom underhåll kommer det att bli aktuellt med olika verkstadsrelaterade arbetsuppgifter. Tillverkningen är förlagd till två-skift och det är också dessa arbetstider som blir aktuella för dig som underhållstekniker. Möjlighet till jour finns om man är intresserad av detta.

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk bakgrund och erfarenhet av reparationer och underhåll av maskiner. Du har ett genuint intresse för att skruva och meka och trivs med att arbeta i industrimiljö. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Som person är du självständig i ditt sätt arbeta och van vid att planera dina arbetsuppgifter. Den ena dagen är aldrig den andra lik och det är viktigt att man är flexibel och kan prioritera i vilka ärenden som är mest brådskande. Du behöver vara en god kollega som lyssnar och som ställer upp när så behövs.

Behovet är tillsvidare med anställning direkt hos vår kund. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss på Maxkompetens via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar inte emot din ansökan via mail. Sista ansökningsdag är den 9/9 2018.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)