Lagermedarbetare/montör

Lagermedarbetare/montör

Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer och ingår i inredningskoncernen Kinnarps. Skandiforms möbler finns representerade på ett stort antal prestigefyllda företag runt om i världen t ex Google i Zürich, Nasdaq börsen i New York och Heathrow Airport i London. Huvudkontoret finns i Vinslöv med showrooms i Stockholm, Göteborg och Oslo. Skandiform har 28 medarbetare och omsätter runt 90 miljoner med god lönsamhet. Skandiform är ISO-certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt FSC-certifierade. Arbetet med att fortsätta nå framgångar i långsiktig hållbarhet prioriteras och riktlinjer för socialt ansvar följs. Läs mer på skandiform.se

Lagermedarbetare/montör till Skandiform
Vi söker en lagermedarbetare/montör till Skandiform i Vinslöv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara montering av Skandiforms möbler såsom stolar, soffor och bord. Som lagermedarbetare/montör har du självständigt ansvar över din egen order som du monterar vid höj och sänkbara bord. Du plockar material till en komplett order, monterar, och sköter inleveranser i vårt datasystem AX för att sedan packa och hjälpa till vid utleverans av färdiga ordrar. Utöver detta tillkommer även andra förekommande lageruppgifter. Det förekommer även ibland resor med övernattningar vid tex monteringar på mässor och ute hos kund. Du ingår i ett team på 7 personer.

För att vara aktuell för denna tjänst har du gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är ett krav att du har B-körkort och talar svenska flytande samt har grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har truckkörkort A och vana av att köra ledstaplare eller liknande truckar. För att du och Skandiform ska trivas tillsammans värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och pliktrogen, flexibel och har en god fysik. Du har inga problem att vid arbetstoppar höja tempo och är stresstålig.

Det är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till dagtid. Arbetstider måndag-onsdag 7-17, torsdag 7-16 för att sedan avsluta veckan med kortare arbetstid på fredagar 7-12.

I denna process samarbetar Skandiform med Maxkompetens. Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Känner du igen dig i ovan beskrivning? Tveka inte att söka tjänsten via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 30 april 2019. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)