Till en av våra kunder i Hässleholm är vi nu i behov av en elmontör för ett långvarigt behov.
Vi söker dig som trivs i produktionsmiljön och som söker nya utmaningar. Du har någon form av bakgrund och kompetens inom el. Det kan vara en inriktning under gymnasiet eller vidareutbildning så som el, el/tele, automation. Är din utbildningsbakgrund en annan men du har yrkeserfarenhet inom el är det självklart också en intressant bakgrund för oss. Att du kan läsa elschema är ett krav för tjänsten.

Kunden tillverkar fläktar, avfuktare, kanalvärmare och kylare och är nu i behov av en person som kommer att arbeta med att koppla elektriska kanalvärmare i små serier där produkterna ofta har inbyggd styrning. Du ingår i en avdelning med andra elmontörer men du arbetar självständigt med din order där du monterar efter aktuellt elschema.

Dina personliga egenskaper är väl så viktiga för att lyckas och trivas i tjänsten. Du är en social person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget i dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.

Du kommer att arbeta dagtid. Behovet hos vår kund är långvarigt. Trivs du och vår kund med varandra är ambitionen att anställningen övergår till kundföretaget efter en viss period som inhyrd medarbetare.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdag är 17 april 2019. Har du några frågor? Kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)