Till en av våra kunder i Hässleholm är vi nu i behov av en elmontör för ett långvarigt behov.

Kunden tillverkar fläktar, avfuktare, kanalvärmare och kylare och är nu i behov av en person som kommer att arbeta med att koppla elektriska kanalvärmare i små serier där produkterna ofta har inbyggd styrning. Du ingår i en avdelning med andra elmontörer men du arbetar självständigt med din order där du monterar efter aktuellt elschema. Du kommer även få möjlighet att variera dina arbetsuppgifter med en del montering.

Vi söker dig som trivs i produktionsmiljön och som söker nya utmaningar. Du har någon form av bakgrund och kompetens inom el. Det kan vara en inriktning under gymnasiet eller vidareutbildning så som el, el/tele, automation. Är din utbildningsbakgrund en annan men du har yrkeserfarenhet inom el är det självklart också en intressant bakgrund för oss. Att du kan läsa elschema är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper är väl så viktiga för att lyckas och trivas i tjänsten. Du är en social person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget i dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.

Du kommer att arbeta dagtid. Behovet hos vår kund är långvarigt. Trivs du och vår kund med varandra är ambitionen att anställningen övergår till kundföretaget efter en viss period som inhyrd medarbetare.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdag är 16/11 2018. Har du några frågor? Kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.