Underhållsteknisk produktionspersonal

Underhållsteknisk produktionspersonal

Dina arbetsuppgifter
Trivs du inom industrin och söker möjligheten till ett tillsvidarejobb där du får arbeta både självständigt och i grupp? Vi söker dig som vill arbeta som produktionspersonal i en processindustri och som har intresse/kompetens inom enklare underhåll och reparationsarbete. Vår kund finns strax utanför Hässleholm.

Inom produktion kommer du att arbeta mestadels med processövervakning och se till att allt flyter på som det ska. Gör det inte så är det du som söker lösning på de problem som dyker upp. Du har tar ett större ansvar för enklare underhåll under skiftets gång och kan avhjälpa tillfälliga fel som uppstår. Kunden verkar inom processindustrin där det är fokus på mekanik, pneumatik, hydraulik mm. Du kommer att arbeta både självständigt vid din station men också nära dina kollegor på samma avdelning och skift.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från industrin sedan tidigare. Du får gärna ha en verkstadsteknisk bakgrund och/eller arbetat i en underhållsteknisk tjänst. Har du inte det så kanske du har ett genuint intresse för att meka och skruva, trivs i verkstadsmiljö och lätt för att lära inom just dessa områden.

Allra viktigaste är ditt engagemang och inställning till att göra ett gott arbete. Här har du möjligheten till att få lära dig nytt och anställning hos kund. Som person är du självständig i ditt sätt arbeta och van vid att planera dina arbetsuppgifter. Den ena dagen är aldrig den andra lik och det är viktigt att man är flexibel och kan prioritera i vilka ärenden som är mest brådskande. Du behöver vara en god kollega som lyssnar och ställer upp. Viss datavana kan komma att efterfrågas vid vissa maskiner. Körkort och bil är ett krav då det är två-skift som gäller och det går inte att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.

Sista ansökningsdag
Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss på Maxkompetens via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar inte emot din ansökan via mail. Vid frågor kontakta Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se . Sista ansökningsdag är den 26/9 2018.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Ivstam
Telefon 044-7814482
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.