HR Business Partner till Mantena i Hässleholm

HR Business Partner till Mantena i Hässleholm

Motiveras du av att arbeta strategiskt och operativt inom HR? Sök rollen som HR Business Partner till Mantena i Hässleholm!

Vill du arbeta i en varierande roll inom HR med fokus på chefsstöd, fackliga förhandlingar, arbetsrättsliga frågor och rekrytering? Trivs du i en rådgivande HR-funktion där du får stötta ledarna och bidra med din kompetens inom arbetsrätt och HR-årshjulets olika delar? Som HR Business Partner på Mantena i Hässleholm får du möjlighet att bidra till och utveckla verksamheten genom din positiva inställning och trygga arbetssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos Mantena erbjuds du ett utvecklande och självgående arbete inom HR med möjlighet att göra skillnad. Du har en viktig roll i att stötta ledarna i deras dagliga arbete och får använda din fulla kompetens inom HR och arbetsrätt. Här bli du en del av en trivsam arbetsplats där du får möjlighet att bidra med din positiva inställning och härliga energi.

Mantena strävar efter ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten och individen. Vi har stort fokus på arbetsmiljöfrågor och vi fokuserar på säkerhet och kvalitet i allt vi gör. Som en betydande underhållsleverantör inom järnvägssektorn i Norden har Mantena ett mål att inte skada den yttre miljön - det ställs allt hårdare miljökrav och tåg är en klimatvänlig transportmetod, både för varor och passagerare.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR Business Partner arbetar du brett med stora delar av HR-området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl a att:
 • Medverka vid fackliga förhandlingar och ha nära samarbete med fackliga parter.
 • Coacha och stötta ledarna i arbetsrättsliga frågor, personalärenden och ledarskap.
 • Bidra till organisations- och kompetensutveckling.
 • Stötta cheferna i rekrytering av nya medarbetare.
 • Medverka i ledningsgruppen.
 • Hantera rehabiliteringsärenden.
Värt att veta

Som HR Business Partner arbetar du både strategiskt där du medverkar i ledningsgruppen och operativt nära verksamheten. Din arbetsplats är Mantenas kontor i Hässleholm, norra Skåne. Du är HR resurs för de totalt 135 anställda i Hässleholm och stöttar i huvudsak ledarna som består av 12 medarbetare. Du ingår i ett koncerngemensamt team inom HR och lön och du rapporterar till HR-direktör, som samtliga utgår från Norge.

Våra förväntningar

Till rollen som HR Business Partner söker vi dig som:
 • Har erfarenhet inom HR där du arbetat med arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar.
 • Har erfarenhet av hela eller delar av HR-årshjulet, från lönerevision till organisationsförändringar etc.
 • Har god kännedom om arbetsrätt och kollektivavtal.
För att trivas i rollen ser vi gärna att du:
 • Är trygg i din yrkesroll och framför budskap på ett coachande och pedagogiskt sätt.
 • Har en positiv inställning och hittar lösningar för att komma vidare i arbetet.
 • Är självgående och trivs att arbeta i en produktionsmiljö.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Område Hässleholm
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/