Utesäljare Sverige, Syd

Utesäljare Sverige, Syd

Säljare mot fordonsbranschen
med Sverige som arbetsfält

Är du säljaren som vill göra skillnad?

Vi erbjuder en säljroll med stor frihet där du får fullt ansvar för försäljningen i Sverige. Tjänsten har en central roll i ett team som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

MoRek AB är ett väletablerat handelsföretag i Hässleholm som har försäljning av karosseri, reservdelar och tillbehör till påbyggare, industri och verkstäder i hela Sverige. Våra produkter är uteslutande kvalitetsprodukter av ledande märken till såväl lätta som tunga fordon.

Som säljare på Morek skall du säkerställa att vi tar vår verksamhet till nästa nivå. Detta gör du genom att utveckla befintliga kundrelationer och genom att identifiera och utveckla nya kontakter. Du arbetar självständigt och kommer att sälja hela Morek´s produktsortiment. Kunderna finns i hela Sverige vilket gör att du antingen kan utgå hemifrån eller från huvudkontoret i Hässleholm. Dock ser vi gärna att du 1 dag i veckan är på plats på kontoret i Hässleholm.

För att nå framgång i tjänsten ser vi gärna att du har några års säljerfarenhet, gärna med erfarenhet av fordonsbranschen. Du har förmågan att jobba självständigt, har en hög ambitionsnivå och en stark vilja att lyckas. Du drivs av att utveckla marknad och bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi erbjuder ett arbete i ett marknadsledande företag med ett brett produktsortiment, möjlighet att vara med om en expansiv fas, där du får chans att påverka företagets fortsatta tillväxt.
  • En roll med stor frihet och ett stort ansvar
  • En tydlig introduktionsplan
  • Marknadsmässig lön
  • Tjänstebil
  • Goda försäkringar och pensionsförmåner
  • Friskvård mm
Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson 0708 - 30 65 43 eller Ann Szieger 040-660 67 23.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Morek AB ägs av Hoffgruppen som är en nordisk koncern med en omsättning på ca 560 miljoner NOK. Gruppen är marknadsledande inom kvalitetsprodukter till transportbranschen med bolagen Morek AS (www.morek.no) och morek AB (www.morek.se) Wilfa är marknadsledande inom småelektronik (SDA) i Norge och stora i flera kategorier inom SDA i Danmark, Finland och Sverige. Tamek är totalleverantör inom tunnplåt och maskinbearbetning. Toughtools har agenturen på Panasonic uppladdningsbara verktyg., Diager borr och bits, Panasonic batterier och Lövve industri och trädgårdssaxar. Huvudkontoret ligger i Skytta (Norge).

Läs mer om oss på www.Morek.se / www.morek.no

Sökord: säljare, försäljare, distriktsäljare, utesäljare, regionsäljare, fältsäljare, account manager, försäljning
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 jan (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!