Erfaren elektriker sökes

Erfaren elektriker sökes

Vi söker erfarna elektriker inom service, industri och entreprenad i Hässleholm, Kristianstad, Markaryd och Sölvesborg.

Du behöver ha minst gymnasial utbildning med inriktning El, alternativt motsvarande vuxenutbildning, samt B-körkort.

Utbildning i mobila arbetsplattformar är meriterande.

När du skickar in en jobbansökan till oss, anger du personuppgifter som exempelvis kontaktuppgifter, information om din utbildning och tidigare anställningar.
Dessa uppgifter behöver vi för att kunna genomföra vår rekrytering på ett bra sätt och för att kunna kommunicera med dig under tiden. Hanteringen av personuppgifter i samband med ansökan baseras på samtycke. Din ansökan och personuppgifterna i den sparas i två år med stöd av rättslig förpliktelse. Ansökningshandlingarna för den som i slutändan får tjänsten kommer med stöd av rättslig förpliktelse att bevaras i vårt arkiv.
Mer info
Email Mejla Levins Elektriska AB
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.levinsel.se
Sista ansökningsdag 7 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med huvudkontor i El- & Teknikhuset på Bäckhagsvägen i Hässleholm och ett antal filialer har vi en organisation som gör att vi behåller det lilla företagets enkelhet och flexibilitet samtidigt som vi har tillgång till det stora företagets resurser.

Vi utför alla typer av elinstallationer från små serviceuppdrag till stora entreprenader för kontor, bostäder, industri och offentlig miljö. Vi erbjuder er systemlösningar som uppfyller era önskemål, ger förslag om energi-, belysnings- och elsäkerhetsförbättringar. Vi kan hjälpa er med hela installationsprocessen från idé till färdig anläggning.