Vi söker manuellsvetsare/robotsvetsare till vår kund

Vi söker manuellsvetsare/robotsvetsare till vår kund

Just nu söker vi manuellsvetsare/robotsvetsare till vår kund norr om Hässleholm!

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar vid en eller flera automatiska svetsrobotar i produktionen. Dina arbetsuppgifter består av att arbeta efter ritningar där du fogar samman delar med hjälp av roboten och det är av yttersta vikt att den färdiga produkter är av god kvalité. Det förekommer även manuellsvetsning i rollen. Du behöver behärska teknikerna TIG/ MIG/ MAG.
Du behärskar ritningsläsning och mätning.

Bakgrund
  • Svetsutbildning och gärna ett par års erfarenhet som svetsare eller robotsvetsare
  • Industriutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete innehållande exempelvis borrning, slipning, mätning och kapning
  • Truck- och traverskort är ett krav för anställningen
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du mycket händig, engagerad i ditt arbete, noggrann och lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du är driven, självgående och ser vad som behöver göras. Du gillar att jobba i bra tempo. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Arbetstider: 2-skift

Tjänstgöringsort: norr Hässleholm

Anställningsform: Visstid med start direkt eller enligt överenskommelse.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett modernt och stabilt företag med en trivsam arbetsmiljö. Du kommer att jobba tillsammans med andra effektiva och engagerade medarbetare.