Betongarbetare Finja/Hässleholm

Betongarbetare Finja/Hässleholm

Vill Du jobba som betongarbetare i ett expansivt bolag som står inför en stark tillväxt?

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag där samarbete är en viktig kompetens. Du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement enligt ritning och kvalitetskrav i någon av våra produktionshallar. Alltid med fokus på din och dina kollegors säkerhet.

Bakgrund och egenskaper
Tidigare erfarenhet från byggbranschen eller från liknande arbetsuppgifter är meriterande men absolut inget krav! Utan för oss är det viktigt att du som person vill arbeta som betongarbetare i vår produktionsmiljö och trivs med det.

Däremot behöver du ha en viss teknisk förståelse och god fysik för att lyckas i tjänsten. Vi värderar samarbetsförmåga, eget driv och ansvarstagande högt. Så även förmågan till att kommunicera möjligheter och utveckling istället för problem.

Övrigt
Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Placering: Fabriken i Finja/Hässleholm.
Arbetstid: Dagtid (olika arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 31 maj.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Daniel Johansen 0725303366.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kprefab.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Prefab AB en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Sedan 1987 bygger vi och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en egen effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, konstruerar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar.

Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 8 fabriker runt om i landet.

Hållbarhet är en strategisk fråga för oss och vi har satt egna tuffa mål för att möta framtiden. Redan idag erbjuder vi marknaden klimatpositiva betongstommar. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att vi har närproducerade produkter, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden.

I dagsläget är vi ca 600 anställda och omsätter över 1,2 miljarder kronor.

Från och med januari 2021 ägs vi av K-Fastigheter som är ett börsnoterat fastighetsbolag som fokuserar på effektiv bebyggelse och långsiktig förvaltning av egna bostäder och kommersiella lokaler.