Kvalificerad redovisningsekonom

Kvalificerad redovisningsekonom

Dina arbetsuppgifter

Som vår nya redovisningsekonom kommer du självständigt att ansvara för ekonomin i ett antal av våra bolag. Du kommer även att arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi och tillhöra vår ekonomiavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Avstämning
  • Rapportering
  • Analys
  • Upprättande av bokslut
  • Upprättande av årsredovisning
Du rapporterar till vår ekonomichef.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har en relevant utbildning för tjänsten, gärna på högskole- eller universitetsnivå. Vi ser även att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i en mindre eller medelstor privatägd organisation alternativt att du har arbetat på revisionsbyrå. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är säker i din roll som redovisningsekonom. Du ska ha god datorvana och är van användare av Officeprogrammen och ekonomisystem. Vi använder oss av Visma och Centsoft (scanning). Fördel om du tidigare arbetat i byggbolag eller fastighetsförvaltande bolag samtidigt som erfarenhet från rapportering i medelstora/större koncerner är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

På K- Fastigheter är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, dynamisk och flexibel. Du är inte rädd för att "hugga i" när det behövs. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att ha flera bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.

Information och kontakt

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hässleholm. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du lockas av expansion och förändring så är du välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2019-01-31.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044 - 590 65 12.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Hässleholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K- Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste bostäder. Som ett led i att förverkliga visionen om ett attraktivt fastighetsbestånd har K- Fastigheter valt att satsa på nyproduktion av hyresfastigheter, främst genom organisationens egna byggbolag som idag är verksamma inom projektutveckling och byggnation av flerfamiljshus och grupphusområden. K- Fastigheter är verksamt på tio olika orter runt om i Sverige med en geografisk koncentration till Öresund med omnejd. Byggverksamheten omfattar per idag färdigställande av 500 lägenheter årligen. Just nu har vi pågående projekt i Hässleholm, Kristianstad, Helsingborg, Malmö, Göteborg och Växjö.

Vi har under den senaste tiden förvärvat ytterligare bolag varför vi nu behöver utöka vår ekonomiorganisation med en erfaren och kvalificerad redovisningsekonom. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.